Били і приставляли до скроні пістолет: подробиці затримання банди, яка катувала лучан

0
2
Били і приставляли до скроні пістолет: подробиці затримання банди, яка катувала лучан
Під Луцьком четверо чоловіків катували двох лучан, які вирощували біткоїни. Банду затримали.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Нагадаємо, двох чоловіків, які займаються видобутком криптовалюти, викрали та катували в підвалі будинку в селі Забороль Луцького району.

Четверо зловмисників 16 березня напали на одного з громадян у його власному помешканні в будинку на вулиці Кравчука, жорстоко побили та забрали два мобільні телефони.

Потім, розбивши скло в його авто, викрали звідти гаманець із понад 5 тис. грн., самого ж потерпілого завезли у село Забороль Луцького району, де помістили у підвал.

Іншого потерпілого нападники викрали біля під'їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем, також доправили в село Забороль.

Дорогою у потерпілого, якого теж били молотком та битою, відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири та будинку.

У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет.

Таким чином зловмисники вимагали передати їм автомобіль, квартиру, грошові коштів у сумі 5000 доларів США та «ферму біткоїнів».

До слова, кілька з них уже притягувались до кримінальної відповідальності.

Полонених звільнили 17 березня.

Нападникам оголосили про підозру у незаконному позбавленні волі або викраденні людини, заволодінні транспортним засобом, вимаганні, крадіжці.

З місця пригоди поліцейські вилучили пістолет «Zoraki» з набоями, декілька молотків, мобільні телефони, гроші, медикаменти, тощо.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як зазначив у коментарі "Волинь24" заступник головного лікаря Луцької міської клінічнох лікарні Андрій Смольянінов, під наглядом лікарів перебуває лише один постраждалий. Інший від госпіталізації відмовився.

Постраждалі не хочуть будь-що розповідати про катування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні