--> Луцький зоопарк заробляє мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький зоопарк заробляє мільйони

3
4
Луцький зоопарк заробляє мільйони
Звіринець заробляє у три з половиною рази більше, ніж до реконструкції у 2015 році.

А все завдяки популяризації за останні роки. Наразі підприємство виготовляє авторські календарі, магніти, блокноти, значки, чашки, та, навіть, книги про тварин з фотографіями своїх вихованців, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



Постійне оновлення інформації на акаунті у соцмережах та співпраця зі ЗМІ, анонсування свят дали змогу сезонному підприємству працювати цілорічно та збільшувати власні надходження для проведення господарської діяльності зоопарку.

Для порівняння: у 2015 році сума зароблених коштів становила 596 тисяч 700 грн, у 2016 році ця сума збільшилася майже до півтора мільйона(1 385 510 грн), а у 2017 – 2 050 000 гривень.

Саме за самостійно зароблені гроші протягом на території зоопарку були збудовані нові вольєри для пеліканів, чорних лебедів, лемурів, сурикатів, бурих капуцинів, зелених мавп, носух, соломонових какаду, жовто-блакитних ар.

До слова, всі вольєри і будиночки продумувались так, щоб і в зимовий період відвідувачам було зручно спостерігати за поведінкою та життям тварин, кажуть у зоопарку.

Загальна вартість нових помешкань становила 551 000 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завдяки директрисі, яка навела лад у зоопарку. Молодець.
Відповісти
це все заслуга молодої і активної директорки, яка згуртувала колектив однодумців, яка навела порядок, встановила дисципліну, постійно їздить на навчання і семінари, переймає досвід зоопарків за кордоном, інформує про справи зоопарку в соціальних мережах - завжди з цікавістю читаємо новини і відвідуємо звірів, приємно прогулятися зеленим і впорядкованим куточком!
Відповісти
Зоопарк реально європейського рівня! Люди працюють на совість, з відданістю своїй справі. Завжди приємно проводити там час, особливо подобається дітям - аж додому йти не хочуть від своїх улюблених звірят))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні