--> Склали рейтинг найбезпечніших дієт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Склали рейтинг найбезпечніших дієт

1
5
Склали рейтинг найбезпечніших дієт
Дієта хороша, коли досягається бажаний результат і зберігається при цьому здоров'я людини. Варто знати, що збалансовані, довгострокові дієти дають стійкий результат. Вони не шкодять здоров'ю, а навпаки зміцнюють його, відновлюють правильний обмін речовин.

Тому, якщо ви хочете «якісно» схуднути, то зверніть увагу на безпечні дієти, рекомендує спеціалізований медичний портал для пацієнтів Euromd. Про це пише Експрес.

Отже, 10 найбезпечніших у світі дієт, пропонованих дієтологами:

Середземноморська. Дієта з такою назвою є однією з найздоровіших. У середземноморському раціоні присутня різноманітна їжа, багата вітамінами, мікроелементами, антиоксидантами.

Дієта клініки Майо. Дієта заснована на 15-ти основних харчових звичках, які потрібно придбати або позбутися. Продукти, що переважають: цільнозернові, фрукти, овочі, корисні мононенасичені жири. Кожен день фізична активність.

OmniHeart. Принцип моделі харчування дієти OmniHeart: споживання продуктів, багатих кальцієм, калієм, магнієм, клітковиною.

Грецька дієта. Принцип грецької дієти: превалювання риби та морепродуктів над м'ясом. Обов'язково в раціоні повинні бути присутніми курячі яйця, зелень, овочі, фрукти, бобові, зернові, оливкова олія.

Дієта DASH. Дієта спрямована на профілактику і лікування гіпертонії. У харчуванні слід знизити споживання висококалорійних продуктів: солодощів, жирного, сала, червоного м'яса.

СлімСмайл. Дієта заснована на суворому контролі споживання заборонених продуктів, дотримання певного режиму харчування і настрій на позитивний результат.

Дієта Монтіньяка. Дієта представлена списком вимог до щоденного меню. Суворе дотримання рецептів страв, підрахунок калорій не потрібен.

Дієта Південного пляжу. Принцип дієти: поділ вуглеводів і жирів на погані і хороші. Вживання кращих з них - ключ до схуднення.

Дієта доктора Кислера. Основні складові раціону: заборона вживання хлібобулочних виробів, смаженого, газованих напоїв, алкоголю, ковбас, напівфабрикатів, горіхів, насіння.

Weight Watchers. Дієта заснована на щоденному підрахунку кожної калорії, обмеження порцій. Добове меню: сніданок, ленч, обід, вечері немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З нашими зарплатами ми скоро будемо пастися разом з худобою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні