--> На Волині у ще одному місті подорожчає проїзд у маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у ще одному місті подорожчає проїзд у маршрутках

0
-5
На Волині у ще одному місті подорожчає проїзд у маршрутках
У Володимирі-Волинському подорожчає проїзд у громадському транспорті.

Про це говорили у п'ятницю, 16-го березня на громадському обговоренні щодо збільшення вартості проїзду на міських маршрутах загального користування, - пише "Буг".

Пропонують встановити наступну вартість: перевезення одного пасажира в розмірі 4-х гривень та 3-х гривень на перевезення дитини (в підсумку обговорень для дітей вартість знизили до 2-х гривень) віком від 6 до 15 років.

Передбачається збільшити вартість проїзду в маршрутках до сіл. Від так проїзд до села Зимне може коштувати 5-ть гривень, до сіл Фалемичі, Шистів, Горичів– 6-ть гривень, до дачних масивів Марс та Сонячний – 6:50, а на перевезення дитини віком від 6 до 15 років – 3:00 гривні. Перевезення дітей віком до 6 років без права зайняття ними окремого місця здійснювати безоплатно.

Представник перевізників, зазначив, що підняття тарифів потрібно було ще на початку зими. Також чоловік звернув увагу на зацікавленість у громадських обговорення населення. Мовляв, пасажири самі перепитують, чи не піднялася вартість проїзду.

“Я вам скажу наслідки, якщо не піднімемо тариф. Ми маємо зменшення кількості маршруток. Пропав маршрут №9, а номер 21 із трьох їздить тільки один автобус. Так само № 8, возить по 3-5 людей. Що ми маємо по водіях? Це біда “чорна”. Ці гроші в основному підуть на підняття зарплати водіям, бо літом вже підуть від мене на роботу в Польщу,” – зазначив представник перевізників.

Надалі проект рішення буде розглянутий 22 березня на засіданні виконкомі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні