--> Каша, слизота, кучугури: Луцьк після аномального снігопаду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Каша, слизота, кучугури: Луцьк після аномального снігопаду

8
-1
Каша, слизота, кучугури: Луцьк після аномального снігопаду
До очищення Луцька від снігу, який випав увечері 16 березня, задіяли 16 машин спецтехніки. Водночас лучани нарікають на погано розчищені дороги і тротуари.

Як повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, з 19:00 на вулицях міста працювало 9 одиниць сніго-прибиральної техніки, а близько 4 ранку виїхали 16 одиниць. Про це йдеться в його дописі у Фейсбуці.

"Спочатку здійснювали посипання соляною та соляно-щебеневою сумішшю, після цього приступили до безпосередньої очистки. 16 одиниць техніки зараз виїхало на тротуари міста", - написав Ігор Поліщук.

Проте багато лучан скаржаться на погано розчищені дороги. Так, на вулиці Глушець у суботу, 17 березня близько 10:00 години ранку сніг розчистили, просте не посипали проїжджу частину. Було дуже слизько - зауважив один з водіїв.

Також були нерозчищені зупинки, зокрема на вулиці Дубнівській. Люди стояли практично по коліна в снігу.

На вулиці Ковельській дороги посипали приблизно о 8 ранку, проте на проїжджій частині утворилася "каша", а там, де не посипали - дуже слизько.


Дороги на Богдана Хмельницького посипали сіллю, "каша" на проїжджій частині розтала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди! Розуйте очі! Це як таке може бути, що сам в.о. мера скрізь мовчить, а якийсь радник скрізь вещає про "здобутки"? :))) Як же Луцьк зганьбився :(
Відповісти
Це лучани зганьбилися, які голосували за палицю-укроп, бют-тимошенку.
Відповісти
Це для так званого "в.о мера" нормально, він всюди виконує функцію "временного правительства" і в обладміністрації так було і в мерії, тихенько пересидить, що зможе урве, а після виборів тихенько пристроїться до когось радником...
Відповісти
Сніг тай сніг, нічого аномального не бачу.
Відповісти
Видно снігоборотьба проводилась . Вручну , важка робота далеко не на жіночі руки .Техніка використовувалась по всьому місту ,- зрозуміло весна вправніше розправиться з зимовими примхами природи. А владцям, зокрема тому п. , що починається на г. - Пустовіту УВАГА !!! на свого панібрата ВВ. романюка з ЛВПУ(виблядки які запозичили з своїм завгоспом олєжкою фашистські методи прибирання ) ДАВНО не мішало б звернути увагу ! ! ! - ДВІ ЖІНОЧКИ ПРИБИРАЛЬНИЦІ - вручну ! ! ! Одна з працівниць мала малолітньго сина помічника виросте ЛЮДИНА , не всім же бути : міністрами,депутатами,дирекорами-завгоспами, в.о. мервів... ) . Розпочинається під покровительством ті знущання ГОРЕ - кхеровніків на очах у вікнах густонаселеного мікрорайону вже в сутінках було видно об*єм виконаної роботи за темна . ... Сніжок упав на кінчик палки ... Струсніть його з шапок , палок ... мерзлиХ уїв .
Відповісти
Напевно техніка їздила на вулиці де живе Поліщук. Бо місто почищене погано.
Напевно чекають що розтане.
А радник мера Поліщук напише що він і його команда побороли негоду!!!
Відповісти
за початком Рівненської закріплена жіночка двірник, яка і сніг на сходинах маслає, і біля смітника шкребе. чисто, ідеально, в будь-яку пору щонайменше впродовж шести років.
Відповісти
По Карпенка-Карого в 10 годин ранку не можна було пройти. Ніхто не прочищав дороги, а от гроші відмиють не малі за ці роботи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні