--> У селищі на Волині школу закрили на карантин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селищі на Волині школу закрили на карантин

0
3
У селищі на Волині школу закрили на карантин
Загальноосвітня школа №8 у селищі Благодатному, що підпорядковане Нововолинській міській раді, припиняє навчання. Причина – високий рівень захворюваності.

Дирекція школи спільно із управлінням прийняли рішення припинити навчальний процес на тиждень – від 17 до 26 березня, - пише Нововолинськ.com.ua.

«Так, на сьогодні у навчальному закладі відсутні через хворобу близько 140 школярів, що складає близько 30% від загальної кількості», – повідомила заступник начальника управління освіти Ольга Лакиш.

Тому дирекція школи спільно із управлінням прийняли рішення припинити навчальний процес на тиждень – від 17 до 26 березня. У суботу, 17 березня, навчальний заклад повинен був відпрацьовувати вихідний 9-го березня, але у зв’язку із застережними заходами, школа буде зачинена.

Завідувач Нововолинського міськрайонного відділу Волинського лабораторного центру МОЗ Василь Мельник повідомив, що в цілому ситуація із захворюваністю по місту стабільна, епідпоріг не перевищено. Тож підстав для запровадження карантину в інших навчальних закладах немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні