--> Володимир - найдружніше до дітей місто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Володимир - найдружніше до дітей місто

0
-4
Володимир - найдружніше до дітей місто
Звання найдружнішого до дітей міста України та перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Міста, дружні до дитини» серед громад-членів асоціації міст України отримало місто Володимир-Волинський.

Про це повідомляє Слово Правди

Рік тому у Володимирі- Волинському підтримали ініціативу великих міст щодо створення у закладах торгівлі, послуг і громадського харчування комфортних зон для мам з маленькими дітьми та долучилися до Всеукраїнського конкурсу серед громад-членів АМУ «Міста, дружні до дитини».

Проектом Володимир-Волинської міської ради «Володимир, дружній до батьків і малюків» керівувала директорка Бізнес-центру Оксана Сапіга. Завдяки її ініціативності,в оголошеному конкурсі взяло участь 16 кафе і ресторанів, магазинів та перукарень. Згодом їхнє починання підтримали бюджетні установи та філія «Ощадбанку».

Проект визнали найкращим з-поміж 81 проекту, поданого на конкурс. Таким чином Володимир обійшов Бориспіль, Вінницю, Коростень та Славутич, які посіли друге місце. Третьою у номінації стала Солонянська ОТГ.

До слова, власники закладів, де впроваджено принципи дружнього до дітей середовища, цілком задоволені цим починанням. Так, за словами Наталії Шандалко, в магазині «Ажур» дитячий куточок одразу привертає увагу дітей і вони чудово проводять у ньому час, а мами мають змогу спокійно поспілкуватися з продавцями.

Проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) за підтримки USAID Асоціація місту України здійснювався серед громад-членів АМУ «Міста, дружні до дитини».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні