5 мільйонів гривень та повно нерухомості: що у декларації луцького депутата Ткачука

8
-5
5 мільйонів гривень та повно нерухомості: що у декларації луцького депутата Ткачука
Депутат Луцької міської ради, голова земельної комісії Євгеній Ткачук у 2017 році задекларував квартиру, будинок, офісні та адмінприміщення, декілька земельних ділянок і 5,3 мільйона гривень у банку.

Дружина Євгенія Ткачука Валентина має право власності на земельну ділянку на 128 соток у Ківерцівському районі, на 109 соток у Луцькому районі.

Євгеній Ткачук задекларував квартиру площею 130 «квадратів», будинок на 71 метр квадратний, декілька гаражів, фарбувальну камеру, офісні та адмінприміщення з гаражами на 7 соток, пункт миття авто, земельні ділянки на 38 і 16 «квадратів», 26, 12, 9 і 9 соток. Окрім того, депутат орендує три ділянки загальною площею понад 14 соток.

У Євгенія Ткачука є недобудована СТО, мийка та кафе на 328 «квадратів».

Задекларував луцький депутат наручний годинник торгової марки «Ulуsse Nardin» модель «Marine» за 144 тисячі гривень, у його жінки Валентини – «Rolex» за 96 тисяч гривень.

На Євгенія Ткачука зареєстрований автомобіль ВАЗ, на його дружину – «Toyota RAV4» 2006-го року випуску, син Ткачуків Олександр їздить на «Mercedes-Benz» 2008-го року та «Toyota Land Cruiser» 2007-го року випуску.

Луцький депутат – власник підприємства «Автоцентр плюс».

У 2017 році Євгеній Ткачук заробив майже 55 тисяч гривень на «Автоцентрі плюс», отримав 938 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності і 99 тисяч гривень від відчуження нерухомого майна. Його дружина заробила 617,8 тисяч гривень та отримала понад 10 тисяч післяродових виплат.

Депутат Луцькради має 2,8 мільйона гривень, 77 тисяч доларів, 17 тисяч євро у банку. У гривневому еквіваленті – 5,3 мільйона гривень. Валентина Ткачук має 375 тисяч гривень у банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахєрєть
Відповісти
А нам трусиш на вуха. Не будемо за тебе голосувати. Пака.
Відповісти
Ото да.Це ж вони вмі такі,гас захищають.Нема слов остались тільки глаголи.Тільки народна кара має на них впасти.дочекаються,бо бандит бандита не судить і не карає.
Відповісти
галасуйте за меня.
Відповісти
не платить податки та не оформлює працівників.
Відповісти
Вчіться,як живуть наші!
Відповісти
а що таке післяродові?))
Відповісти
Кому це все треба?Подав декарацію, подивіться і зробіть висновки, не захлинайтеся слиною. Що за менталітет?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні