Соліст легендарного гурту «Світязь» дасть у Луцьку концерт

1
-1
Соліст легендарного гурту «Світязь» дасть у Луцьку концерт
Анатолій Говорадло та гурт «SVITYAZBAND» виступлять у Луцьку.

Соліст легендарного українського гурту «Світязь» - музикант, композитор, співак Анатолій Говорадло 21 березня у супроводі ансамблю «Світязь Бенд» виступить з концертом у Луцьку.

В програмі – улюблені багатьма поколіннями слухачів відомі пісні з репертуару «Світязя»: «Ні, я не ту кохав», «Келих терпкого вина», «Донечка», «Придворний музикант», звучатимуть і нові пісні Анатолія Говорадла.

Концерт відбудеться у міському Палаці культури.

«Передбачаю, що це буде дуже емоційний концерт, адже з Луцьком у мене пов’язані особливі спогади. Період популярності та справжнього творчого злету відбувся саме тут.

Свого часу в Палаці культури існувала студія «Олекса», на якій і були створені найкращі пісні «Світязя», там же було написано та аранжовано чимало пісень для Оксани Білозір, Оксани Пекун, Віктора Павліка, Миколи Свидюка, Віктора Шпортька, поруч з нами працював і Слава Хурсенко, його пісні «Віра, Надія Любов» та «До рідного дому» теж прозвучать у концерті. З нетерпінням чекаю зустрічі з волинською публікою» - поділився співак.

Квитки продаються в касі облмуздрамтеатру та на сайті «kasa.in.ua».

Вартість квитків від 100 до 250 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пішла б, але великий піст.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні