Забудовник «Егоїста» не буде виділяти квартир для лучан

5
24
Забудовник «Егоїста» не буде виділяти квартир для лучан
У скандальному довгобуді на вулиці Соборності, 22б, співвласником якого є депутат Луцькради Сергій Була, не виділятимуть безкоштовних квартир для потреб міста.

Про це розповів радник міського голови Ігор Поліщук у коментарі виданню «Волинь24».

Зауважимо: нинішня провладна більшість у міськраді заявляє, що взяла курс на співпрацю із будівельниками, результатом якої повинні стати безкоштовні квадратні метри для лучан, котрі перебувають на квартирній черзі.

Зі слів Ігоря Поліщука, троє забудовників підписали гарантійні листи, якими зобов’язалися надати місту цьогоріч 800 м2 житлової площі. Проте серед них немає компанії, яка зводить проблемну багатоповерхівку «Егоїст» на вулиці Соборності, 22б.

Радник міського голови каже, що це будівництво – історія давня й сьогодні міськрада не має до нього ніякого діла.

Нагадаємо, що через це будівництво навіть з’явилися тріщини на сусідній багатоповерхівці.

До слова, власником земельної ділянки та першого й другого поверхів недобуду на Соборності є депутат Сергій Була.

Спроба поспілкуватися з обранцем громади виявилася невдалою. Більше того, депутат звинуватив видання «Волинь24» в упередженості щодо нього.

Очевидно, що представника луцької громади зачепила нещодавня публікація, у якій сказано про 30-тисячний комунальний борг за квартиру його тестя, у якій, як розповіли сусіди, мешкає і сам Сергій Була.

Читайте також: У квартирі, де мешкає луцький депутат Була, «накапало» 30 тисяч боргу за комуналку
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Земля Були, кому і чому має , щось роздавати?
Відповісти
чому у квартирі пройдисвіта і хитродупої рідні не відрізали всі комунікації? одні платять і затягують паски, а друге падло жирує і насміхається над лучанами?
Відповісти
Аж смішно, скільки у вас вже може підгорати на рахунок того Егоїста? Певно, навіть як добудують вам все одно буде не спокійно жити.
Відповісти
ой думаю, що не добудують)))
Відповісти
Були земля- це добре. Йому побудували торговий центр за гроші людей, які вклали у квартири. Бідівництво заборонене. Так, хай Була віддасть людям гроші та ще й з процентами. І на далі ніхто про нього і про "Егоїст" мови вести не буде. Всім буде спокійно жити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні