--> Пюре з грудочками і соковитий биток: обід у кафе «Моменто». ЙДЕМО ПОЇМО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пюре з грудочками і соковитий биток: обід у кафе «Моменто». ЙДЕМО ПОЇМО

2
-11
Пюре з грудочками і соковитий биток: обід у кафе «Моменто». ЙДЕМО ПОЇМО
Перша асоціація, яка виникала у мене при словосполученні «заклад самообслуговування», – «совковий» інтер’єр і несмачна їжа. У кафе «Моменто» я була вперше і заклад приємно здивував. Проте, про все по порядку.

СЕРВІС І АТМОСФЕРА

У «Моменто» - самообслуговування, тому не потрібно довго чекати офіціанта і меню, можна швидко обрати страву і одразу розрахуватися за замовлення. Готують їжу заздалегідь, потім розігрівають у мікрохвильовці.

На кожному підносі є шматок паперу, тому можна не боятися забруднити його їжею. Персонал привітний і ввічливий. Варто зазначити, що в закладі є рукомийник з милом та паперовими рушниками.

Інтер'єр у закладі залишився "у спадок" від попереднього закладу "Брама". У "Моменто" є і дерев'яні стільці зі столиками і м'які червоні дивани, а ще - вежа, оздоблена "під давнину".

МЕНЮ

У кафе «Моменто» ви не знайдете вишуканих страв від шеф-кухаря, зате ситно можете пообідати.

У закладі - різнопланове меню. Тут подають перше і друге, є салати. На перше ви можете обрати червоний борщ або суп з квасолею.

На друге – тушкована капуста з грибами, печінка яловича з цибулею, курячі відбивні та биточки зі свинини. Щоправда, не було котлет.

У кафе великий вибір салатів: "Оселедець під шубою", салат з капусти, салат з червоного буряка та інші. Не менший вибір і десертів: сирники, млинці з сиром, із маком...

Також є додаткове меню з піцою, алкогольними напоями і десертами.


ЦІНА І СМАК

На обід я обрала картопляне пюре (13 гривень), биточок зі свинини (24 гривні) і компот (9 гривень). Загалом обід обійшовся у 46 гривень.


У цілому все було смачно, однак трішки розчарувало картопляне пюре з грудочками. Незважаючи на те, що биточок розігріли у мікрохвильовці, він був соковитим та зі скоринкою.

Олена ДВОРНИЧЕНКО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви дійсно започаткували цікавий цикл про кафе та бари міста але прохання зазначайте адресу закладів. Дякую.
Відповісти
Київський майдан 11
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні