Директором «Луцьких ринків» хоче стати екс-співробітник «Укрнафти»

7
-9
Директором «Луцьких ринків» хоче стати екс-співробітник «Укрнафти»
У Луцьку провели конкурс на посаду директора КП "Луцькі ринки". Серед претендентів була лише одна людина - Ігор Корольчук - екс-голова Шацької районної адміністрації, екс-очільник Волинської Федерації боксу, екс-співробітник компанії "Укрнафта" і Львівської залізниці.

У четвер, 15 березня на конкурсній комісії Луцької міської ради він розповів свою передвиборчу програму і додав, що це його скандальна місія, - йдеться у сюжеті "Сфера ТВ".

"Наша програма полягає в тому, щоб на ринках Луцька надавали якісні послуги, щоб були витримані санітарно-гігієнічні норми, щоб працювала інфраструктура, щоб був задоволений споживач", - каже Ігор Корольчук.

Серед перших кроків майбутнього керівника - розібратися із землею, а тоді зустрітися і налагодити діалог із самими підприємцями.

Члени конкурсної комісії погодили призначення Ігоря Корольчука.

Зауважимо, Ігор Корольчук був радником голови правління компанії "Укрнафта" з 2003 по 2009 роки, а нинішній голова Волинської обласної ради Ігор Палиця був головою правління "Укрнафти" з 2003 по 2007 роки. Наразі її пов'язують з групою "Приват", яку очолює Ігор Коломойський.

Нагадаємо, у січні депутати міської ради погодили створення комунального підприємства «Луцькі ринки». Натомість частина підприємців запевняє, що з ними це питання не обговорювали і втягують у війну мерії з облспоживспілкою.

Детальніше - у відео
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніяк не нажеруться. Їм все мало. Щоб ви вдавились тими грошима.
Відповісти
скоти ніяк тими грошима не нажреться . Щоб вже вдавилися.
Відповісти
Так виходить,що він в 90-х в Укрнафті працював.Тепер ясно.
Відповісти
Виходить,що крім укропів більше немає людей на керівні посади.Вся верхушка міської ради чого варта:Пустовіт,Поліщук,Недопад і Вербич туди ж і т.д.
Відповісти
Ото по-нашому, по-багатому
Відповісти
Вербич це така моль, що скрізь приживаються.
Відповісти
А вони всі однакові. Може знайде нафту в парку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні