Низькі ціни і безпека: за чим їдуть туристи в Луцьк

6
3
Низькі ціни і безпека: за чим їдуть туристи в Луцьк
Найчастіше туристи їдуть до Луцька, аби відпочити.

Про це йшлося у четвер, 15 березня, під час презентації маркетингового дослідження на тему: «Луцьк туристичний: можливості та виклики».

Зокрема, директорка соціологічного агентства «Фама» Мар’яна Малачівська-Данчак зазначила, що туристів у Луцьку приваблюють невисокі ціни, відсутність великої кількості туристів, рівень безпеки та проведення фестивалів, різних культурних заходів.

За підсумком опитування, індекс туристичної привабливості Луцька складає 4, 34% (із 5). Зокрема, гості міста оцінювали 18 показників міста: музеї, ресторани, театри, громадський транспорт, якість повітря, чистоту міста тощо.

Більше половини опитаних (71%) кажуть, що їдуть до Луцька з метою відпочинку. А 19, 1% респондентів приїжджають до друзів чи родичів. Трохи менше опитуваних їдуть до обласного центру Волині з робочими справами та бізнесом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лише 3% луцьких туристів – поляки

Часто туристи залишаються з ночівлею - 58, 0%. Серед них 21,0 %, проживають в родичів та друзів. Орендують квартиру чи винаймають номер у міському готелі (13, 4% і 13, 9% відповідно). І лише 6,3% гостей міста живуть у хостелах.

Загалом за 2017 рік Луцьк відвідали 285 тисяч туристів, що принесло у бюджет міста 265 мільйонів гривень.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Туристів приваблює відсутність великої кількості туристів =)
Відповісти
А ще їдуть на секс-тур
Відповісти
Я на баб їжу в ваш Луцьк
Відповісти
На що невеликі ціни? На повітря?
Відповісти
Приваблює невелика кількість туристів. А вони їдуть на старий базар?
Відповісти
Вони купляють гуманітарку на базарі. Скільки ще ті шматалайники будуть трясти лахами під замком? Балан, як цигани. В місті вистачає магазинів з гуманітаркою, розженіть тих перекупщиків, які все скуплять в гуманітарних магазинах і перепродують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні