На Волині селянам з комбайнами треба звітуватися про доходи

9
-9
На Волині селянам з комбайнами треба звітуватися про доходи
Волиняни, які мають власну техніку, якою за певну плату обробляють землю в період сезону польових робіт, зобов'язані задекларувати свої доходи.

Про це розповіла начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук, - пише "Конкурент".

"Якщо громадянин має у власності техніку, якою в період польових робіт надавав платні послуги з обробітку землі, отримував доходи від продажу продукції, то він зобов'язаний задекларувати ці доходи", - розповіла Світлана Савчук.

Вона зазначила, що декларувати доходи, з яких у попередньому році не було сплачено податків, громадян зобов'язує стаття 164 Податкового кодексу України.

"Тому ми час від часу через ЗМІ та на відомчому субсайті просимо громадян – власників сільськогосподарської техніки, не ігнорувати законодавчі вимоги та у разі отримання доходів обов'язково їх задекларувати і сплачувати податки", - додала начальник ГУ ДФС у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні податківці займіться краще гарантом. Зайдеш в магазин купиити шоколадку, на полицях лише рошенівське говно.
Відповісти
Смокчіть хлібець в цукрі, зрадобої
Відповісти
А я приципово не купую рошенівського гавна
Відповісти
І я давно не купляю Рошен, нехай їсть барига, який його випускає!
Відповісти
А шо Порошенко планує поїздку на Мальдіви і треба здерти з людей гроші? Я дам йому комбайн в оренду, нехай попаше в 30 градусів тепла і візьме собі гроші зароблені. Дебіли, хрєна в зуби не хочуть. Нехай докаже, що я роблю в сусіда за гроші.
Відповісти
Оподаткуйте авто вартістю 1 мл. грн., відпочивальника на Канарах, а хліборобові допоможіть, а краще не мішайте

Відповісти
А чому не звітуються ті, хто займається ремонтами квартир, будують будинки. Не маючи офіційної роботи купують автомобілі??? А все з села треба стягувати.
А квартироздавачі - платять податки???
Відповісти
А якщо я власною дупою надава послуги із удобрення земель, дпу требп декларувати, чи достатньо вам в кабінет також трошки добрива принести?
Відповісти
В мене є трактор, саморобний. Людям щороку він оре до 8-ми гентарів землі. Мені теж податок платити. А ще в мене є кінь, він також обробляє людям землю, комусь сіно привезти, комусь картоплю обралити, щось підвезти ..... - з нього теж платити податок? А все це робиться аби прожити бо роботи нема, а коли де і трапиться то з такими зарплатами без тих людських гектарів не прожити бо робота є а заробітної плати пшик. То як жити? При такому "рухові вперед" скоро будемо платити за сніг, повітря, дощ ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні