У луцькому морзі надалі прийматимуть тіла покійників

2
8
У луцькому морзі надалі прийматимуть тіла покійників
У луцькому морзі прийматимуть трупи, попри заборону.

Про це пише Конкурент.

Нагадаємо, з 15 березня 2018 року набувають чинності правки до Кримінального кодексу України, згідно з якими українці не зможуть вільно поховати родичів. Слідчому заборонять призначати експертизу, натомість зобов'яжуть звертатися за дозволом до суду. Рішення чекатимуть не менше 72 годин. Відтак виникнуть серйозні проблеми з швидкістю поховання.

Раніше, заступник начальника з експертної роботи Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи Андрій Савченко розповів у коментарі "Волинь24", що якщо розтини тіл померлих проводитимуть лише після рішення суду, луцькі морги не прийматимуть покійників.

Проте у морг продовжують приймати тіла покійників.

"Ми працюємо в звичайному режимі. Це наші юридичні проблеми, а не проблеми для громадян України. Через юридичний момент неправильно оформлений, припиняти роботу - це було б неправильно по відношенню до громадян України", - зазначив Андрій Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хоч у морзі у нас працюють адекватні люди, чого не скашешь про тих, хто приймає закони...
Відповісти
Працівників моргу у парламент. Я за!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні