Більшість волинських атовців не отримали обіцяної землі. ВІДЕО

2
4
Більшість волинських атовців не отримали обіцяної землі. ВІДЕО
Лише чверть волинських атовців отримали земельні ділянки. З 12 тисяч учасників антитерорестичної операції, близько трьом тисячам все-таки виділили землі.

Активніше землю надавали у 2014-15 роках. Зараз, за словами, членів спілки воїнів АТО, такі випадки поодинокі, у чиновників свої відмовки, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


Загалом, кожен атовець має право отримати 5 земельних ділянок: під будівництво будинку, дачі, гаража, також наділи для ведення садівництва та городництва. Але зазвичай люди отримують всього одну земельну ділянку і те у визначених місцях.

Більше шансів її отримати тому, у кого сільська прописка, бо, мовляв, у таких містах як Луцьк чи Ковель землі під роздачу більш немає. Але є проблеми із наділами і у громадах та сільських радах. Спершу дбають про своїх.

Зараз волинські атовці сподіваються, що у містах чи громадах, де немає вільної землі, їм даватимуть гроші. Така ініціатива діє у сусідній області. Львівська міська рада атовцям замість землі виділяє по сто тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І не отримають
Відповісти
Це наука тим дурням які зараз підписують контракт і ідуть служити мішенями для російських найманців. Краще їдьте на заробітки в євросоюз. Я особисто поважаю тих добровольців які зразу після майдану пішли на схід. Вони повірили цій сучій владі а їх обманули. Батьківщину треба захищати, але не кнурів при владі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні