У Княгининівській громаді будуть роздільно збирати сміття

1
-9
У Княгининівській громаді будуть роздільно збирати сміття
У Княгининівській громаді встановлять баки для роздільного збору сміття.

Про це йдеться на сторінці "Княгининівської громади" у Фейсбуці.

"Після встановлення майданчиків та сміттєвих баків для відсортованих відходів, починаємо сортувати сміття. А саме - встановлюється 3 баки, 1-й - відходи зі скла, в 2-й - папір та картон, 3-й - пляшки", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На волинському сміттєзвалищі не прийматимуть сміття з «чужих» сіл


На сторінці Княгининівської громади також зазначили, що все інше сміття буде збиратись комунальним підприємством, яке стане переможцем у конкурсі, який вже оголошено.

"Далі, кожне домогосподарство підписує договір з комунальним підприємством на вивіз твердих побудових відходів (і цим виконує закон про ТВП)", - додали у дописі.

У коментарі виданню "Волинь24" голова Княгининівської громади Олена Твердохліб розповіла, що майданчики для встановлення баків для роздільного сортування сміття будуть розміщуватися майже у всіх селах ОТГ.

"В нас є 9 сіл, але майданчиків буде 8, тому що село Моташівка буде привозити сміття у Княгининок. Майданчики ми вже замовили, є підрядник, який виготовляє металеві конструкції. Це будуть такі самі конструкції, як у Луцьку - з бруківки, а сміттєві баки ми маємо отримати вже на наступному тижні", - зазначила Олена Твердохліб.

У Княгининівській громаді також приймають пропозиції від жителів громади щодо місця облаштування майданчиків для встановлення баків для роздільного сортування сміття.

Нагадаємо, з 1 сіня 2018 року українці повинні почати сортувати сміття за типами матеріалів: органіка, метал, скло, пластик і папір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в мене власний сміттєвоз, для чого мені твій договір???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні