Лучанка Марія Хурсенко розповіла про закулісся «Голосу країни»

2
-6
Лучанка Марія Хурсенко розповіла про закулісся «Голосу країни»
Донька відомого волинського виконавця В’ячеслава Хурсенка Марія поділилася враженнями від спілкування з конкурентами та оцінила свої шанси на перемогу в проекті «Голос країни».

Про це вона розповіла в інтерв’ю для «Волинь24».

За словами Марії, через образ доньки відомої людини певний час адміністратори навіть дивилися на неї дещо насторожено, остерігаючись якоїсь «зірковості».

«Але згодом побачили, що я проста людина – така сама, як усі інші», - каже співачка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Марія Хурсенко: «Якби тато був живий - мене на сцені не було б. Він беріг мене від цього».

Про те, чи відчутна конкуренція у проекті, Хурсенко відповіла:

«Відносини між учасниками гарні, але я від початку відчула, що є багато сильних людей – тих, які займалися вокалом змалку і професійно, на відміну від мене. Зрозумівши це перед першим виступом, я змирилася, що, ймовірно, не пройду. Але подумала – мене побачать лучани, хтось згадає пісні тата, і це вже добре».

Марія також розповіла про перспективи в проекті «Голос країни» й додала, що після вдалого першого етапу з’явилося більше впевненості.

«Я все одно розумію, що мої потенційні конкуренти мають значно кращий рівень підготовки. Більшість з них з дитинства займається вокалом, половина має власні гурти. Крім того, люди, які мене знають і чули, в курсі того, що я добре відчуваю і співаю саме татові пісні. Але ж далі будуть не вони. Зробити незнайому пісню своєю непросто. А без цього якісне виконання неможливе», - каже Марія.

А ще співоча лучанка поділилася враженнями від спілкування з доволі екстравагантним учасником шоу – трансгендером Зіанджею, у минулому – співаком Борисем Апрелем.

«Раніш я не була знайома з такими людьми. Своєрідна людина, із власним внутрішнім світом. Цікаво було спілкуватись», - каже Марія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

thank so much for your internet site it helps a great deal.
Вижте и страницата ми

https://rawu.info/seo-%d0%be%d0%bf%d1%82%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd/ Локално SEO

=777?
Відповісти

Lovely Web page, Maintain the wonderful work. Thanks a ton!
Вижте и страницата ми

https://anotepad.com/note/read/s9jrkh6d инструменти за дигитален маркетинг

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні