«Наша проблема в тому, що політикою ми часто цікавимось поверхнево...» - Андрій Покровський

2
0
«Наша проблема в тому, що політикою ми часто цікавимось поверхнево...» - Андрій Покровський
Депутат Луцької міської ради, засновник Громадянського Руху «Свідомі» Андрій Покровський заявив, що його рух розробив і впроваджує в життя шість стратегічних цілей, які "передбачають динамічний розвиток нашого міста та включають ряд проектів".

Про це він розповів у відеозверненні.



"У серпні минулого року ми з колегами створили Громадянський Рух «СВІДОМІ». З того часу мене постійно запитують навіщо я йду в політику? А після мого першого відеозвернення до лучан питань «навіщо я започаткував Громадянський Рух?», «які мої цілі?», «як я їх буду досягати?» побільшало в десятки разів", - заявив Андрій Покровський.

"А відповідь проста - якщо ти не цікавишся політикою, то політика зацікавиться тобою. Для себе я рішення прийняв давно: не можна стояти осторонь суспільних процесів. Це привело мене до депутатства, до активної роботи в інтересах лучан, до створення Громадянського руху «СВІДОМІ», - додав він.

З його слів, політика є надбудовою, а фундаментом є економіка.

"Ми повинні чітко розуміти, що без робочих місць з достойною заробітною платою та потужного середнього класу, що їх створює, у Луцьку не буде ресурсів для розвитку", - наголосив політик.

В рамках Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський з командою сформували для себе чіткі стратегічні цілі:

Перша цільзабезпечення привабливого інвестиційного клімату:

"Щоб наша економіка працювала, в Луцьк мають йти інвестиції. Міська влада має створювати усі умови для потенційного інвестора", - пояснює політик.

Друга стратегічна ціль – розбудова інфраструктури. Це і дороги належної якості, і підземні мережі, і розвиток електротранспорту.

"У нас стає непрестижно користуватись громадським транспортом. ... Хіба важко це організувати по-людськи? ... Ні, це не проблема! Це відсутність стратегічного бачення та елементарної турботи про людей", - переконаний Покровський.

Третя ціль – безпека громадян.

"Лише громадяни, які відчувають себе в безпеці будуть прагнути розвиватись у своєму місті, народжувати та виховувати тут своїх дітей".

Наступна, четверта ціль – сучасна та конкурентна освіта.

"Сьогодні держава звернула увагу на вчителів, суттєво підняла їм заробітну плату. Це вже хороший крок. Наступний крок це оснастити наші школи сучасним навчальним обладнанням та стимулювати дітей до отримання знань без їхнього перевантаження".

П’ята стратегічна ціль – ефективна система охорони здоров’я.

"Чим швидше у місті з’являтимуться ознаки страхової медицини тим швидше будуть переоснащуватись лікувальні заклади. Заробітні плати лікарів також мають бути достойними, бо їм ми довіряємо своє життя".

Шоста стратегічна ціль руху – підвищення рівня громадянської культури та свідомості громадян.

"Цих стратегічних цілей я не можу досягнути один, навіть зі своє командою мені важко буде це зробити. Нам потрібна Ваша свідома позиція та допомога", - переконує депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схоже,що робить замах на міського голову.Якби так робив,як говорить,то можна і довірити керівництво містом.Бо серед номенклатури гідних нема.Одна пліснява.
Відповісти
одні лозунги, а конкретно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні