Подробиці смертельної аварії, в якій загинули двоє волинян

2
1
Подробиці смертельної аварії, в якій загинули двоє волинян
У Польщі, поблизу Вроцлава, трапилася ДТП, в результаті якої загинули усі, хто знаходився в автівках. Троє померли на місці, один – в лікарні. Серед них два чоловіки – мешканці Нововолинська.

Зіткнулися два BMW, в одному автомобілі перебували поляки, в іншому – українці, – пише "Буг" з посиланням gazetawroclawska.

За попередніми даними поліції, внаслідок неправильно вибраного маневру обгону BMW, за кермом якого був українець, автомобілі зіткнулися лоб в лоб.

В одному BMW були 33-річний та 38-річний громадяни України, які загинули на місці. В іншому – 29-річна жінка, яка також загинула та 32-річний чоловік із Вроцлава. Він помер в лікарні з тяжкими травмами.

Українцями виявилися жителі Нововолинська, які перебували в Польщі на заробітках.

Нагадаємо, 11-го березня близько 18:40 у Польщі трапилася аварія, у якій загинуло двоє волинян. Володимир із Нововолинська, але мешкав у Литовежі. Роман проживав у Нововолинську. Обидва перебували у Польщі на заробітках. Володимиру під сорок, Роману 33.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Земля пухом.
Відповісти
ЗЕМЛЯ ПУХОМ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні