Вночі з луцького парку не міг виїхати автомобіль

5
5
Вночі з луцького парку не міг виїхати автомобіль
У Луцьку вночі з Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки не міг виїхати автомобіль "Деу Ланос".

Інцидент трапився у вівторок, 13 березня об 00.10 годині ночі, - повідомив луцький самооборонівець Олександр Ніколайчук у Фейсбуці.

"00:10, по парку ім. Лесі Українки їздить "Деу Ланос", намагаючись знайти хоч якийсь виїзд. Безуспішно. За півгодини спільними зусиллями знайшли спосіб вирішення проблеми", - йдеться у дописі.

У коментарі виданню "Волинь24" у «Самообороні» розповіли, що у луцьку парку є обмежувач руху, який підіймають і опускають. Вночі у парк заїхали на машині хлопець з дівчиною відпочити, а виїхати не змогли. Охоронець зоопарку мав пульт до обмежувача руху і відкрив проїзд для машини.

Олександр Ніколайчук зазначив, що "гаряча лінія" міськради не змогла роз'яснити, як виїхати і порадили лишити авто на території парку до ранку.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року у луцькому парку заборонили рух транспорту за деякими виключеннями. Часове обмеження для суб’єктів господарювання - з 7 до 10 години ранку та з 19 до 21 години ввечері у робочі дні, та з 7 до 10 години у вихідні дні.
Теги: парк, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якого хрєна те авто там робило вночі? Га?
Відповісти
Ми чпокались
Відповісти
Мораль сєй басні такова : якщо ти лох, і немаєш отвязаної хати, то нехер возити трахати шалав в парк культури та відпочинку.
Відповісти
Їдь на пристань туди усіх шалав возять сину
Відповісти
ДА ти шо..?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні