На Волині грип відступає

0
1
На Волині грип відступає
На Волині за останній тиждень намітилась тенденція до зниження рівня захворюваності грипом та ГРВІ.

Кількість хворих зменшилась на понад 2 тисячі осіб, що на 19% менше ніж попереднього тижня (захворіло понад 8,6 тисяч проти 10,7 тисяч осіб на минулому тижні), - повідомляє прес-служба Волинського лабораторного центру МОЗ.

Проте, захворюваність ще залишається на високому рівні, епідемічний поріг в області перевищено на 6,5%. Із числа хворих діти до 17 років становили понад 63%. Кількість госпіталізованих з ускладненнями «ГРВІ» зменшилась на 7%, і за останній тиждень становила понад 270 осіб, з них 57% — діти.

Зареєстровано перевищення епідемічного порогу на 19-23% в 3 районах області: Старовижівському, Любомльському та Шацькому.

З початку епідемічного сезону вже перехворіло понад 134 тисяч волинян (13%), що знаходиться майже на рівні минулого року.

На 24%, в порівнянні з минулим тижнем, знизилась захворюваність серед дітей віком від 5 до 17 років. Однак, ще 9 навчальних закладів залишаються закритими, в тому числі 8 шкіл та 1 ДНЗ.

З початку епідемічного сезону проти грипу на Волині вакциновано близько 2900 осіб, (або 87% від обсягу), в т. ч. 1274 дитини до 17 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні