На Волині побільшало безробітних

3
4
На Волині побільшало безробітних
У Волинському обласному центрі зайнятості зареєстрували 8, 5 тисяч безробітних. З них 56,5% – жінки, 38,0% – молодь у віці до 35 років.

Про це повідомляє Головне управління статистики в Волинській області.

Кількість безробітних за січень збільшилась як у міській (на 0,8%), так і в сільській (на 8,7%) місцевості і становить 4761 та 3759 осіб.

"Рівень зареєстрованого безробіття на кінець січня становив 1,3% серед населення працездатного віку, рік тому – 1,6%. Зазначений показник був нижчим серед чоловіків в порівнянні з жінками – 1,2% проти 1,5%, а також у мешканців сільських населених пунктів в порівнянні з міськими поселеннями – 1,3% проти 1,4%" - йдеться в повідомленні.

Наразі на одну вакантну посаду претендують три людини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побільшало, бо біржа класно платить, я тоже там стою. Получити 2 тис грн і нічого не робити, жесть
Відповісти
За що ви платите безробітним?Вони ж усі в Польщі працюють.В Луцьку повно роботи,а ось німецький завод впкансій повно,що ви пишете не вакансій.Зайдіть сайт пошуку роблти і побачите сеільки є вакансій.явони всі прауюють,а у вас гроші одержкуть,бо працюють невлаштовані.Давно треба закрити цю біржу-це гроші платників податків,які викидаються на вітер,а ще скільки відмивається.Не держава,а поле чудес.А тут пропоауювпвши 45 років маю мізерну пенсію через таких туніядців
Відповісти
Працюють за такі гроші пенсіонери і хворі на голову, а ще укропи на роздачі. Хто має розум та руки давно втік весною усі втечуть назавжди, хлопці приходять з АТО і ті втікають в Європу з матами про цю країну. Закрийте цю біржу рога і копита.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні