Луцькі заклади «Української національної лотереї» запідозрили у заборонених іграх

3
2
Луцькі заклади «Української національної лотереї» запідозрили у заборонених іграх
Поліція Волинської області розслідує кримінальне провадження за фактом зайняття гральним бізнесом у трьох луцьких закладах "Української національної лотереї".

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду Волинської області, - передає УНН з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Під час досудового розслідування кримінального провадження провели низку обшуків за трьома адресами. Встановили, що підозрювані у зайнятті гральним бізнесом облаштували нежитлові приміщення спеціальним програмним забезпеченням, що надавало доступ до азартних ігор.

За даними правоохоронців, схема діяла так: гравець передавав адміністратору грального закладу “УНЛ” довільну суму грошей (від 50 грн), які зараховувалися на спеціальну магнітну картку, яка потім використовувалась для здійснення ставок на комп'ютерних симуляторах гральних автоматів.



"Під час санкціонованих обшуків у вказаних гральних закладах виявлена та вилучена документація, у відповідності до якої за вказаними адресами здійснюється розповсюдження державних лотерей оператором підприємства з 100% іноземними інвестиціями "Українська Національна Лотерея" за посередництвом з ТзОВ "Імперія Лото".

У результаті проведених слідчих дій до матеріалів вказаного кримінального провадження долучено чеки, відповідно до яких за вказаними адресами здійснювалось розігрування лотерей, зокрема під назвою "Золотий кубок", відомості про яку відсутні у Єдиному реєстрі державних лотерей на офіційному сайті Міністерства фінансів України.

Таким чином, вказані обставини можуть свідчити про можливе зайняття гральним бізнесом особами-розповсюджувачами державних лотерей оператора, підприємством з 100% іноземними інвестиціями "Українська Національна Лотерея", що буде підтверджуватись відсутністю відображення у податковому обліку товариства відомостей про господарські операції з розповсюдження лотерей під назвою "Золотий кубок", відомості про які відсутні у Єдиному реєстрі державних лотерей”, - йдеться в судових матеріалах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ця лотерея називається українська національна якщо вона приватна російська?
Відповісти
тож міська рада пропонує обмежити їм роботу до 22 . Значить вона в курсі чим вони займаються . Виходить що міська рада їх кришує .
Відповісти
Невже досі хтось не знає що відбувається в цих закладах? Свята наівність!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні