У Луцьку на переході машина збила дитину

26
-15
У Луцьку на переході машина збила дитину
У Луцьку на вулиці Ковельській біля гуртівні ПАККО авто на пішохідному переході збило дівчинку років 16-ти.

Пригода трапилася близько 15:45 у четвер, 8 березня. Про це Волинь24 повідомили очевидці.

«Під час удару дівчина три рази перевернулась. Значить і швидкість водія була не маленькою» - розповіла виданню жінка-очевидець.

Дівчинка лежала ган асфальті і стогнала, з голови йшла кров, - кажуть чевидці.

Жінка, яка сиділа поряд з водієм авто, яке збило дитину, виправдовувалася: мовляв, дитина говорила по телефону і не бачила авто.

«Хоча ця аварія була на пішохідному переході» - наголошує очевидець.

“Дитині на вигляд – років 12. Її притомну забрала карета швидкої допомоги” – повідомила вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Стало відомо, що з дитиною, яку збила машина у Луцьку

У Патрульній поліції Луцька підтвердили інформацію про ДТП. Там повідомили, що за кермом автомобіля Фіат був 50-річний чоловік.

"Водій здійснив наїзд на пішохода. Пішохід (попередньо): неповнолітня дівчина, 13-15 років. Потерпілу каретою швидкої допомоги відвезли до обласної дитячої лікарні. На місці працює слідчо-оперативна група" - повідомили у поліції.

Як стало згодом відомо, водій мав 0,86 проміле алкоголю в крові

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да там взагалі триндєц. У першому ряду водій зменшує швидкість, а той, що їде в другому мчить на всіх парах. В мене таке враження, що всі хто мчить на переходах навіть не допускають, що колись на такому ж переході може опинитися хтось з їхніх близьких , а такий же шалапут не збавить швидкість
Відповісти
Нічого не вчить цих горе-водіїв. На мою думку було б повчальним вилучати права на деякий період в залежності від тяжкості скоєної аварії. На три місяці, півроку, рік і т.д.
Відповісти
Там необхідно поставити світлофор або прибрати "зебру".
Відповісти
Не виправдовую водія, не бачивши це на власні очі, але ДУЖЕ часто ці "безсмертні" пішоходи не дивляться на рух автомобілів, а йдуть на пролом, бо ж перехід!!!
Відповісти
Для того і існує ПЕРЕХІД,щоб ті ,хто за кермом Укр блях дотримувались правил руху!.Чи перехожий має перелетіти на крилах перехід? Тепер нехай той кєровнік укрбляхи відповідає по всій строгості закону!
Відповісти
Правила руху визначають пішохода і водія рівноправними учасниками руху, і пішохід виходячи на перехід і під час руху повинен впевнитися в своїй безпеці... Водій звичайно винний, але будемо чесними якби вона дивилася більш уважніше то могла б з високою ймовірністю уникнути цього, від чого їй було би значно краще чим від факту шо когось покарають
Відповісти
Які рівні? В водія обтяжуючі 0,86 проміле .
Відповісти
Да більшість як ви важають шо пішоходи завжди праві і можуть на пішоходному йти як хочуть тому що вони мають вищий пріоритет, а ПДР ніколи в житі не відкривали, хоча там багато і для них є, як результат бачимо отакі біди..
А якби в голові був розум то головою б вертіли на протязі всього руху по пішоходному переході для впевненості що то безпечно..
Відповісти
А як би був розум ,п'яний не сідав за руль. Дуже ПДР цитують , водій має відношення до автошколи? Водій не вперше за рульом п'яний, просто цього разу попався.
Відповісти
За алкоголь в крові ,черепномозгову на місці водію зробити, тоді будуть рівноправними учасниками руху.
Відповісти
Ага класне рішення, це вирішить багато проблем для цієї дівчини..
Водій винний і понесе своє покарання, хоча це більше має грати навіть не на нього а застерігати інших водіїв..
Суть проблеми в тому, що за кріслом казати що він виний куди краще чим лежати в реанімації, бо ти правий..
Мені за 30 років ше не разу не було тяжко покрутити головою на протязі всього руху по пішоходному переходу, як наслідок я уникнув декілька подібних ситуацій..
Відповісти
Правила є так само і для пішоходів,а не шурувати бо мають стати я ж на пішохідному. Коза мала
Відповісти
То дебіли за кермом нічого не бачать.
Відповісти
Там паходу знак. І закон приїнчли для шумахерів швидкість по місту 50. Ганяють гонщики під сотку
Відповісти
Зі слів очевидців постраждала подивилася лише вправо, при цьому розмовляючи по телефону, і рушила на пішохідний перехід.
Відповісти
Забрати права у цього горе-водія!Всі затрати на лікування дитини взяти на себе цьому "шумахеру".
Відповісти
І знову винна укрбляха!!
Ну як це так?Неподобство!
Відповісти
Так Укр бляха чи той,хто за її кермом?
Відповісти
По-перше водій був п‘яний. По-друге вона по телефону НЕ ГОВОРИЛА тому що якби вона говорила по телефону з нього нічого не залишилося, в так він лежав у сумочці не пошкоджений. Тим більше від звуку тормозів люди які на той час знаходилися в Пакко повибігали на вулицю, тому яка ж була швидкість? По-третє ніхто під колеса не кидався зупинилося дві машини а третє обганєла по зустрічній смузі.
Відповісти
Водійський стаж 32 роки можете пораху вати мій стаж пішохода адже ми не завжди за кермом. Принаймі обовязки водія і пішохода вивчив на память. Вивчіть самі і навчіть дітей. ПДР п. 4.14
Наше життя і здоровя в наших руках, те що сталося звичайно душа болить за дитину а ще більше болить що це не останній випадок на пішохідному переході.
Відповісти
Цей випадок має стати останнім! Їздити треба уважно Дуже і думати під час їзди,а тим більше перед пішохідним переходом!.
Відповісти
Звичайно дітей в школі треба вчити на уроці фізичної культури , на іхньому прикладі що людина яка біжить не може різко зупинитись. А машина тим більше, маючі гальма. І пішохідний перехід від інерції не спасе, бо там за рульом водій п'яний. І реакція в нього заторможена.
Відповісти
0.86 проміле!!!! За таке права забрати безстроково, даже якби і небуло випадку!!!!!!
Відповісти
Бо у нас водії погано знають правила дорожнього руху,чого преш на великій швидкості якщо це населений пункт де є багато пішохідних переходів
Відповісти
Я вибачаюсь, про шо можна зараз спорити? За ПДР перед пешохідним переходом водій має заявляти швидкість, а людина яка ступила на пешохідний перехід вже права!Дітей в школі вчать переходити дорогу в положенному місці, чим і є той перехід!!! Постраждала дитина!!! Якій жити і жити!!!! Також у ПДР написано не сідати за кермо в не тверезому вигляді, бо це карається законом!!! ВІН ВЖЕ ВИНЕН ЯК СІВ ЗА КЕРМО!!!! Як можна казати що винна дитина????
Відповісти
П'ЯНИЙ за КЕРМОМ Є ПОТЕНЦІЙ ВБИВЦЯ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні