«Не шліть мені картинки з чоловіками на колінах» – ведуча Галина Падалко про 8 Березня

4
-5
«Не шліть мені картинки з чоловіками на колінах» – ведуча Галина Падалко про 8 Березня
Волинська телеведуча Галина Падалко назвала свято 8 Березня свято права сказати слово “ні”.

"Маю право сказати "НІ"" - сьогоднішнє свято про це – заявила Галина Падалко у Фейсбуці. 

“Мені, повірте, багато доводилось говорити його і, знаю, ще не з десяток разів доведеться. Поступово вчусь його казати)))” – додала вона.

“Так, я приймаю сьогодні подарунки, на моєму балконі стає все менше місця для букетів і до вечора я ризикую стати таким собі міні-Олегом Винником. АЛЕ я розумію і ціную перш-за все сенс цього дня” – написала телеведуча. 

“А він полягає у отриманні можливості права вибору і права казати те саме "Ні", права, за яке боролися наші бабусі. Попри те, що основний пласт роботи вже був зроблений саме ними, жінками, завдяки яким ми маємо право на голос, на освіту і ще багато речей, відсутність яких в нашому житті ми навіть не уявляємо і наявністю яких іноді навіть нехтуємо, ми повинні плекати це право щодня, доносити кожній, що ми гідні кращого та нам під силу абсолютно все!” – вважає Галина Падалко.

“В цей день кожна, поважаюча себе дівчина та жінка, повинна пообіцяти собі, що робитиме все від неї залежне для зменшення показника домашнього насилля в українських сім'ях, для боротьби з сексизмом та об'єктивацією і для затвердження демократичних засад рівноправ'я в українському суспільстві. Про нас подбали наші бабусі, подбаймо й про своїх внучок...” – написала вона.

“P.S. І картинки з чоловіками-підкаблучниками, які цілують ноги, стоячи на колінах, не надсилайте, будь ласка. Це дійсно, максимально жахливо. Знаю не зі слів” – додала зі сміхом телеведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шліть їй картинки "чорного властєліна"
Відповісти
хто це?
Відповісти
А як же внуки? Хто про внуків подбає?
Відповісти
Всі ці «изми» (фашизм, нацизм, комунізм, фемінізм) - д добра не доводять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні