Оновлення РАЦСу у Луцьку: реакція соцмереж

1
-4
Оновлення РАЦСу у Луцьку: реакція соцмереж
Серед лучан у соцмережі розгорілась дискусія, яким має бути оновлене приміщення РАЦСу, де планують зробити ще один ЦНАП.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2017 року міська влада вирішила облаштувати ще один Центр надання адміністративних послуг, який міститиметься на першому поверсі приміщення РАЦСУ. У майбутньому заплановано більшість відвідувачів ЦНАПу скерувати саме туди.

У березні 2018 року у мережі з'явились проекти реконструкції старої будівлі РАЦСу під сучасний Центр адмінпослуг у Луцьку.


Між лучанами одразу розгорілась дискусія, яким повинен бути РАЦС. Хтось підтримує запропоновані варіанти реконструкції, а інші вважають, що будівлю зовсім не треба оновлювати.


***

Oksana Shelest: Проведіть конкурс, головне щоб будівля не виглядала як металевий монстр. Будівля повинна приваблювати, а не лякати.

***

Николай Черныш: Я думаю, що це питання головного архітектора міста.

***

Natalia Voskresenska: Перший варіант кращий з представлених і, у всякому разі, кращий за те "архітектурне чудо", що зветься РАЦСом зараз

***

Віталік Гнатюк: Мені сподобалося варіант номер 3

***

Юра Ардель: Сподобалось/несподобалось - це все куйня! Тут треба тидитись кошторис кожного проекту, плюс ніхто не написав з якого бюджету будуть іти гроші! І саме головне - хто виграє тендер)

***

Фарина Катерина: Давно пора змінити.

***

Юлія Богданова: Краще нехай міська рада подбає про те, що в Луцьку не має вбиральні. Стоїть стара і занедбана. Можливо ділянка і продана, але ж чому нічого не робиться .

***

Микола Сліпчук: Перший або третій варіант. Цікаво було б дізнатися внутрішнє розпланування, бо якщо переробити тільки фасад, то це не те, що потрібно.

***

Віктор Чухрай: Повбивати ідіотів, яким у голову така моча стукнула! Не чіпайте будівлю взагалі! Це ж які полупридурки кончені до такого додумались! Вас люди проклянуть!

***

Володимир Романій: Вони за 30 років фасад пофарбувати не спромоглися! Їм би тільки побільше грошей відмити на ремонті!

***

Льоша Оксенюк: Любий кращий ніж так як він зара виглядає

***

Iryna Ostrovska-Kots: 1 і 3 варіанти - стиль Променя, 4 - гранвт, скло і пафос. Залиште вже як є, тільки відремонтуйте нормально.

***

Александр Пичурчик: Нужно новый построить, а не издеваться над старыми зданиями.

***

Zoya Yalowuk: Як намене всі хороші варіанти,але мені чомусь подобаєця третя і четверта картинка.

***

Olya Zeylyk: Невже кращих варіантів не було?( все так печально...

***

Юрий Рудницкий: 2 бюджетний (оновлений), всі інші потребують ретельної реконструкції і фінансування. Думаю потрібно максимум прибрати депресивні тона. 1-3 цікаві, 4 багатий- але враховуючи наші природні умови і підвищену вологість на прибирання такого об'єкту потрібне часте залучення промислових альпіністів для чищення фасаду зі скла.

***

Ольга Зінчук: 3 і 4 але враховуючи економічний стан міста і області другий варіант краще застосувати.

***

Andrii Siruk: перший однозначно. От тільки чомусь мало віриться, що зможуть реалізувати як на проекті. Зараз виявиться чи коштів не вистачило і замінили дешевшими матеріалами, чи ще якісь проблеми повилазять... ну, як завжди.

***

Sandra Koretska: 2-ий. Інші варіанти не вписуються в картину поруч з СРСР-имибудинками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2 ий звичайно))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні