04 липня, 2019, 11:05

Звернення до кандидатів у народні депутати по 20-му виборчому округу

Звернення до кандидатів у народні депутати по 20-му виборчому округу
З огляду на те, що моя родина проживає в цьому окрузі, мені цікаво розібратися, з чим до виборців йдуть кандидати в нардепи.

Тому кожному з кандидатів пропоную бліц-інтерв’ю на сайті інтернет-видання «Волинь24». Відверті, гострі запитання гарантую!

Моя ініціатива абсолютно безплатна для кандидатів. Всі мають рівні можливості. З огляду на те, що «Волинь24» сьогодні одне з найрейтинговіших інтернет-видань із чесним трафіком, можу гарантувати численну читацьку аудиторію.

Якщо Ви чесний і відкритий кандидат і Вам немає чого приховувати від виборців, тоді інформаційний майданчик «Волинь24» до Ваших послуг.

Ми не залежимо від олігархів та фінансово-промислових груп, політичних проектів.

Ми залежимо лише від наших читачів, рекламних рейтингів та десятків чесних підприємств і підприємців, які довірили нам свою рекламу.

Фото – «Радіо Свобода»

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні