--> Ігор Поліщук дотримав слова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
11 травня, 2021, 14:01

Ігор Поліщук дотримав слова

Ігор Поліщук дотримав слова
Інтернет-видання «Волинь 24» не є у медіа фан-клубі діючого міського голови Ігоря Поліщука, і має єдину мету об’єктивного, всебічного й неупередженого висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування: як її здобутків, так і невдач й падінь.

У цьому дописі міститься історія однієї ФБ переписки де я, зауважив міському голові Ігорю Поліщуку, що після приєднання Княгининівської ОТГ до Луцької міської громади, з вулиці, де мешкаю я й моя родина, зникло освітлення.

Зазвичай, я не схильний довіряти політикам і чиновникам, позаяк місцевий політикум знаходиться у майже перманентному стані браку довіри та невиконання обіцянок адресованих нашій громаді. Тому коли Ігор Поліщук пообіцяв, що світло на вулиці буде, я лише подумки саркастично посміхнувся.

Проте, за деякий час побачив, що вуличне освітлення таки запрацювало й ця робота тривала більше однієї ночі.

Гадаю, усі діти, що гуляють нашою вулицею, літні люди, які йдуть до вечірньої служби та звичайні мешканці нашого району матимуть вдячність до людини, що дотримала свого слова. Однак, нам усім не варто забувати, що безперебійна робота вуличного освітлення, стабільний графік руху громадського транспорту чи облаштування міської інфраструктури не повинні бути екстраординарними явищами — такий стан речей має бути «новою нормою», і цю норму мусить забезпечити ефективна й чітко скоординована робота міської влади на всіх ланках прийняття і виконання рішень.

Висловлюю особисту подяку команді міського голови, і персонально Ігорю Поліщуку який дотримав свою обіцянку, і закликаю не зупинятися на досягнутому — попереду лежить чимало складних викликів.

Як керівник проєкту «Волинь 24» обіцяю нашим читачам, що ми будемо об’єктивно слідкувати як за злетами, так і за падіннями міської влади! Ми любимо наше місто, ми дбаємо за його успіх, і прагнемо вносити власну лепту аби воно ставало ліпшим та комфортнішим.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні