12 лютого, 2018, 19:14

Поки не з'явилося якісне таксі – я за «Тачку!»

Дивуюся, коли чую, що люди досі користуються послугами служб таксі, замість того, аби використовувати сервіс “Тачку!”.

Не хочу своїм постом образити жодного таксиста. Але поки не з'явилося якісне таксі - я за "Тачку!"

...З таксі у мене завжди бути якісь “непонятки”. Не полишало враження, що мене дурять... Ну чому з точки Б в точку А вартість проїзду в різних таксі вартує різні гроші? Різниця інколи сягає 50%! Але ж я отримую однакову послугу!!! Півбіди, якби я сторгувався б до такої вартості. Так ні! Це мені таксометр рахує, чек дають...

До того ж я не люблю слухати скарги на якість доріг, курс валют і ціну бензину, не хочу слухати, які у нас погані мер/депутати/президент, не хочу, аби мені травили несмішні історії з життя і бородаті анекдоти.

Тому я – за "Тачку!". Заповнюю три поля – і авто, прибуваючи за 5-10 хвилин, везе мене у потрібне місце за наперед обговорену плату.

Переваги? Та очевидні!

1) Дешевше.

2) Я знаю наперед суму, яку заплачу.

3) Водії ввічливі. Я переконаний, що навіть таксист (а вони частенько юзають цей додаток), везучи клієнта, знайденого через “Тачку”, буде вести себе коректніше. Бо хоче отримати 5 зірок під своїм іменем у додатку.

4) Якісніші авто (це вже зі свого особистого досвіду кажу, тут на об’єктивність не претендую).

А у вас як? Все ще подорожуєте “під шашечками”? ;-)

P.S.
Наголошу ще раз: об’єктивно таксі - як і кожен серйозний і відповідальний бізнес - мають перевагу перед сервісом взаємодопомоги. Хоча б тому, що у "Тачку!" не завжли реально знайти підходящий собі маршрут. Але наразі серйозних і відповдальних служб таксі - якось не густо...

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти дибілоїд! Користуйся завше однією службою!
Відповісти
Юра напевне працює в таксі. І дуже розумний - теж напевне ,- але як він тоді може не знати, що деяким службам паралельно постійний ти клієнт чи ні,в інших машин ніколи вільних немає(особливо якщо по бездоріжжю, і ще одні " чекайте ми вам передзвоним"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні