Новини

У Луцьку може поменшати білбордів, - чиновник

Директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський вважає, що підвищення ціни зможе спровокувати зменшення кількості зовнішньої реклами у Луцьку та її впорядкування.

Він каже, що наразі робити прогнози, як поведе себе рекламний ринок, складно, - пише ВолиньPost.

«Будемо бачити, як складатиметься ситуація. Звичайно, бюджет міста треба наповнювати. Єдине, плюсом також може бути зменшення кількості зовнішньої реклами на наших вулицях», - зауважив посадовець. Адже лучани неодноразово зверталися із проханнями впорядкувати рекламу, створювали петиції стосовно зменшення кількості зовнішньої реклами у місті.

«Ну, будемо сподіватися, що це стане одним з важелів стосовно зменшення реклами і одночасно збільшення наповнення місцевого бюджету», - додав Ковальський. Стосовно 10 млн грн, які може отримати бюджет міста, Ковальський пояснив, що розрахунки проводили з урахуванням наявних площ та існуючої ситуації. Однак сказати детальніше стосовно можливого прибутку важко.

«Будемо дивитися, як відреагує рекламний ринок. Від цього і буде залежати наповнення», - каже посадовець. Водночас Ковальський зауважив, що до нього зверталися представники рекламного бізнесу за коментарями та роз’ясненнями.

«Вони надзвичайно обурені», - сказав посадовець. Однак, на його думку, ситуація складається та, що кількість і ціна на зовнішню рекламу має бути адекватною. Тому очільник КП сподівається, що рішення матиме позитивні наслідки.