Новини

На Волині режимні обмеження на кордоні

З 01 по 31 грудня 2020 року в межах Шацького, Любомльського, Володимир-Волинського та Іваничівського районів Волинської області запроваджуються тимчасові обмеження на пропуск і перебування осіб за лінією прикордонних інженерних споруджень, за виключенням осіб, які мають у власності земельні ділянки, що розміщенні між державним кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень.

У відповідності до вимог Постанови Кабінету Міністрів України та наказу Міністерства внутрішніх справ України «У разі проведення карантинних заходів пропуск осіб за лінію прикордонних інженерних споруджень може бути тимчасово обмежено».

Враховуючи вищезазначене, з метою дотримання чинного з 01 по 31 грудня 2020 року в межах Шацького, Любомльського, Володимир-Волинського та Іваничівського районів Волинської області запроваджуються тимчасові обмеження на пропуск і перебування осіб за лінією прикордонних інженерних споруджень, повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Жителів прикордоння просять врахувати дану інформацію та не порушувати чинного законодавства України з прикордонних питань.