Новини

Чоловік з синдромом "Плюшкіна" згорів дотла у серед купи мотлоху у власній квартирі.

У столиці на вулиці Дегтярівська, 16-Б, що у Шевченківському районі столиці сталася масштабна пожежа. Про це повідомляють Надзвичайні Новини/b> з посиланням на ДСНС.

По прибуттю рятувальники встановили, що в 12-поверховому житловому будинку, в одній із кімнат квартири на 12 поверсі виникла пожежа на площі 30 кв. м, з розповсюдженням вогню на балкон. Вогнеборці відразу ж приступили до евакуації людей та гасіння пожежі. В ході ліквідації, по сходовій клітині було евакуйовано 20 мешканців будинку, з яких 8 дітей.

О 01:38 пожежу було локалізовано, а о 02:01 ліквідовано.

На жаль, в ході гасіння пожежі, рятувальниками було виявлено тіло чоловічої статі.

Внаслідок пожежі знищено меблі, домашні речі, закопчено стіни та стелю квартири.

Також, під час ліквідації пожежі, рятувальники в черговий раз зіштовхнулися з проблематикою запаркованості прибудинкової території, що унеможливило проїзд та подальше встановлення пожежної автодрабини для гасіння пожежі із зовнішньої сторони будинку та можливої евакуації мешканців.

Разом з тим, окремою перешкодою для швидкої ліквідації пожежі стало значне горюче навантаження в квартирі, що створило велику температуру та заважало пожежним швидко дістатися до осередку пожежі, адже їм доводилось ледь не навколішки пробиратися через гори сміття та непотребу.