Новини

Передвиборчий треш: Дарт Вейдер, чотири Філімонових, два Зеленських, і безробітний Саакашвілі балотуються в мери

Передвиборчий треш в Одесі триває: виборча комісія зареєструвала кандидатами в мери Одеси кандидата на ім'я Дарт Вейдер. Про це повідомляє Таймер.

Повідомляється, що тезка знаменитого персонажа "Зоряних воєн" працює оператором в компанії «Мото Хелс». Балотується Дарт Вейдер від партії, названої в його ж честь.

Крім того, на посаду мера балотуються відразу два Зеленських: Василь Зеленський від «Циганського партії України» та Олександр Зеленський від партії «Молодь до влади».

Також на вибори йдуть відразу чотири двійника коміка Олега Філімонова від «Слуги народу». Троє з них теж Олеги, але з різними батькові, а висунули їх партія «Зелені», партія «Стабільність і справедливість»і Студентська партія. Найбільш невдалий клон Філімонова висунутий партією «Наша земля»: він навіть не Олег, а Вадим.

А ще від блоку власного імені балотується Міхеїл Саакашвілі - правда, не Ніколозович, як справжній екс-президент Грузії, а Володимирович, до того ж 1990 року народження.
Всього зареєструвались 29 кандидатів поміж яких: Дарт Вейдер Миколайович, Саакашвілі Міхеіл Володимирович та аж 4 Олега Філімонова від різних партії, а також цілих 2 Зеленських, один з яких йде від "Циганської партії України"