Новини

«Все було сплановано заздалегідь», — ділиться наболілим колишня працівниця «ПАККО»

Нагадуємо, декілька днів тому до редакції Волинь 24 надійшов лист від колишньої працівниці гуртівні «ПАККО» Оксани К. на вулиці Ковельській.

Вчора, 21 вересня наші кореспонденти взяли у неї інтерв’ю.
Сьогодні ми зв’язалися також і з іншими працівниками цього ж магазину.

Від працівників ми дізналися про наступні обставини.

Вікторія Ч.: « Я також працювала у «ПАККО» на Ковельській. Навіть за липень-серпень мені виплатили лише по половині заробітної плати. Решту обіцяли дати до першого вересня, проте вже 3 тижні як не дають і копійки. Телефони керівництва мовчать, а самі вони десь повтікали».

Лариса С.: «Все було сплановано наперед. Мені це відомо з достовірних внутрішніх джерел. Така ситуація з «ПАККО» та «Вопак» відбувається не тільки у нас. За місяць швиденько закрили всі магазини, ніби ніхто ні до чого взагалі не причетний».

Людмила Р.: «Мені взагалі навіть не виплатили відпускні гроші. Начальство Шимчук, Дзебелюк, Білоцерківська просто нас ігнорують. Я писала пости в групу на фейсбук, проте мене також видалили, а паблік архівували».

Наші кореспонденти вирішили самостійно зв’язатися з керівництвом сумнозвісної мережі. Помічник керуючого Богдан Дзебелюк знаходився нібито «поза зоною досяжності». Працівники розповідали, що «поза зоною» він перебуває уже декілька днів.

Не побажала поспілкуватися також і регіональна директорка Ірина Білоцерківська.

«Пощастило» додзвонитися нам тільки до операційної директорки Шимчук Наталії. Проте вона шокувала наших кореспондентів тим, що «ніколи не мала жодного відношення до «Вопака» та «ПАККО», і розмовляти про це не буде».