Новини

Чи ночують інфіковані коронавірусом медики волинської психлікарні на роботі

У Волинській ОДА розповіли, чи діє рішення комісії Ківерцівської райдержадміністрації про те, що персонал психлікарні в Олиці має цілодобово знаходитись в медзакладі.

Про це стало відомо у четвер, 28 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що за останню добу на Волині зафіксували летальний випадок від коронавірусної інфекції. Померла 66-річна пацієнтка психіатричної лікарні, в якої була онкологія.

«Залишають заклад всі, хто здорові. Усі, хто має підтверджений коронавірус, знаходяться на самоізоляції – вдома. Вони забезпечені всіма необхідними засобами захисту, тому ми не можемо перешкоджати їх добровільному поверненню до своїх домівок. Вони здорові вільні люди», – пояснила посадовиця.

Нагадаємо, в зв’язку зі спалахом коронавірусу у Волинській обласній психіатричній лікарні, що в селищі Олика Ківерцівського району, роботу закладу переведуть в закритий режим із постійним цілодобовим перебуванням персоналу без виходу за територію закладу на найближчі 14 днів. Таке рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ківерцівської райдержадміністрації.