Новини

На Волині водій перевантаженої фури хотів відкупитися від патрульних

На Волині водій вантажівки намагався уникнути відповідальності за перевантаження.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Так, вдень у понеділок, 4 травня, поліцейські роти з обслуговування м. Ковеля УПП у Волинській області ДПП, разом з працівниками управління Укртрансбезпеки у Волинській області здійснюючи нагляд за дотриманням перевізниками норм за ваговими параметрами, які встановлені законодавчими актами України, на автодорозі М-07 "Київ-Ковель-Ягодин" виявили водія автомобіля MAN, котрий ймовірно, перевозив вантаж вага якого перевищувала дозволену.

Під час спілкування з 53-річним водієм вантажного автомобіля, останній з метою уникнення відповідальності неодноразово пропонував працівникам патрульної поліції неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів, про що був неодноразово попереджений про кримінальну відповідальність, однак на попередження не реагував та передав працівнику поліетиленовий файл в якому знаходились грошові кошти у розмірі 1000 грн.

Патрульні поліцейські одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу Маневицького відділу поліції. Тепер водію загрожує ще й кримінальна відповідальність.