Новини

У Волинській ОДА пояснили, куди ділись маски з аптек Луцька

У Волинській облдержадміністрації пояснили, куди ділися маски з аптек обласного центру Волині.

Про це говорили в четвер, 2 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що в мережі «Волиньфармпостач» з’явилися маски, які були розподілені між сіткою аптек.

Нагадаємо, 31 березня, у Волинській обласній державній адміністрації запевняли, що в аптеках міста вже є маски.

«Я розумію, що в багатьох аптеках їх вже розкупили, але повірте, що наступна партія прийде знову. Ми не залишаємо вас без масок, чи може не хочемо це робити. Будь-які об’єми, які є, ми намагаємося купити. Але зрозумійте нас також правильно, ми не можемо купити на базарі те, що десь хтось щось вкрав. Я не буду нести відповідальність за той товар, який немає сертифікатів якості і вам не раджу. Бо ми не знаємо, звідки, як і що взагалі він тут робить. Це ще небезпечніше, ніж ви просто залишитеся вдома, і у вас не буде цієї маски», – виступила посадовиця.

Зазначимо, що в Луцьку в магазинах і супермаркетах посилюють правила карантину. Усім суб‘єктам господарювання, що здійснюють діяльність на території м. Луцька та с. Прилуцьке міською радою надіслано лист, де вказано про необхідність дотримуватися наступних вимог і рекомендацій. Серед них – допуск відвідувачів магазинів, супермаркетів та інших об‘єктів загального доступу лише в масках.