Новини

Джерело чистого повітря в Луцьку*

За даними, оприлюдненими Центральною геофізичною обсерваторією, Луцьк визнано містом з високим рівнем забруднення атмосферного повітря.

Фахівці підкреслюють загрозливу тенденцію зростання викидів в повітря шкідливих сполук, які завдають шкоду здоров’ю людей. На думку мешканців міста, вихлопні гази від автомобільного транспорту є головним чинником забрудненого повітря. В зв’язку з цим у Луцьку хочуть налагодити систему автоматичного збору та моніторингу стану забруднення повітря.

Кондиціонер – джерело чистого повітря



В ситуації, яка склалась, джерелом чистого повітря є кондиціонер. При низьких температурах вони здатні обігріти приміщення, в спеку – охолодити. Осушити при підвищеній вологості та очистити повітря. І це не повний перелік функцій кондиціонера.

Найбільш доступні переносні кондиціонери. Це бюджетний варіант,який при необхідності можна скласти і розмістити в іншому приміщенні.

В побуті все більшої популярності набувають кондиціонери розділені на зовнішній і внутрішній блоки, з’єднані патрубками прямого і зворотного закачування фреону – спліт-системи. Така схема дозволила зменшити рівень шуму та габарити кондиціонерів.

Попит на кондиціонери у Луцьку



Збільшеним попитом користуються кондиціонери з потужністю, розрахованою на 25-35 м.кв. Споживач став більш вибагливим при виборі кондиціонерів. Про це свідчить попит на кондиціонери з розширеним функціоналом: Cooper&Hunter Eco Star, Midea Forest.

Як і інші моделі, Купер Хантер кондиціонери працюють в режимі: обігріву, охолодження, очистки та осушення повітря і знаходяться в доступній ціновій категорії.

Купуючи кондиціонер



Обов'язково потрібно врахувати важливі аспекти купуючи спліт-систему, а саме:

• Вартість покупки з урахуванням монтажу

• Розмір приміщення і кількість людей в приміщенні

• Рівень шуму 26-36 дБ, для офісів допустимо до 45 дБ

• Енергоефективність моделі

Перед тим, як робити покупку, обов’язково переконайтесь в наявності сертифіката у продавця. Наявність сервісу для монтажних робіт – показник надійності продавця. Компанії «на сезон» не будуть набирати в штат кваліфікованих монтажників.

Монтаж кондиціонера



Установка кондиціонерів включає в себе відповідні норми і технічні правила, які варто довірити спеціалістам. Якісне функціонування спліт-системи на 90% залежить від правильного монтажу.

Є спеціалізовані компанії зі спеціальним обладнанням, кваліфікованими спеціалістами і досвідом, які пропонують послуги встановлення кліматичної техніки. Вони не продають техніку а лише надають послуги, тому ціни відповідні.

Щоб здешевити послугу монтажу, не втративши якість, покупку кондиціонера потрібно робити в інтернет-магазині, який надає повний спектр послуг: продаж, установку і сервісне обслуговування.

Отримання послуги в одному місці позбавляє від можливих конфліктних ситуацій при поломці обладнання.