Новини

Волинський бізнесмен поїхав у Нові Санжари підтримати українців, яких евакуювали з Китаю

Волинський бізнесмен Олександр Князев поїхав на Полтавщину у Нові Санжари підтримати українців, яких минулого тижня евакуювали з китайського міста Ухань через коронавірусну інфекцію.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

"Я вирушаю у Нові Санжари, відклавши всі свої справи!
Вчора слухав промову президента — ком у горлі. Не написав про це раніше лише тому, що був у власних клопотах — потім усю ніч дивився відео про «теплу» зустріч наших земляків із Уханя. І ось що вирішив.

Ми єдині і своїх не залишаємо. Тому повезу книжки, настільні ігри та інші необхідні речі евакуйованим з Китаю українцям, щоб їм було чим зайнятися під час двотижневого карантину. Але перш за все — щоб підтримати їх та їх віру в те, що в нашій країні більшість людей все ж таки адекватні і небайдужі в гарному розумінні. Але в сім’ї — не без виродка. Це всім відомо.

Вірус вбиває поодиноких — націю він зламати не зможе! А наші хлопці та дівчата, скоріш за все, навіть не хворі. Карантин — лиш запобіжна міра", – написав Олександр Князев.

Бізнесмен вирушив у дорогу ввечері 23 лютого.

"Луцьк вітає українців, які зараз на карантині в Нових Санжарах. Ми їдемо до вас, друзі, будемо в понеділок", – йдеться у дописі волинянина.

"Дуже раді, що наші земляки повернулися на Батьківщину. Ви змучені і потребуєте підтримки, але махали нам, коли приїхали, показували сердечко з рук. Хочемо привітати вас як годиться, з гостинністю і турботою. Ви вдома", – додав він та висловив подяку усім, хто підтримав ініціативу словом і ділом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скільки державі коштувала евакуація українців з Уханю.