Новини

Влада Луцька розказала, як луцькі підприємці хочуть обдурити Погуляйка

Розказали, якими методами підприємці луцького ринку хочуть переконати голову Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка не закривати Центральний ринок.

Про це стало відомо у четвер, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад розказав, що підприємці Центрального ринку збирають торговців з інших ринків Волинської області, аби зманіпулювати і показати голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку, скільки людей залишаться без роботи.

«Вони збираються йти завтра до Юрія Погуляйка з підприємцями ринків навколишніх районів. Там і Ківерцівський, і Рожищенський тощо. Ми розуміємо, що це робиться для картинки. І в мене є підозра, що люди, які приходили до нас вчора – це не обов’язково підприємці Центрального ринку», – виступив Недопад.

Нагадаємо, у вівторок, 4 лютого, близько 22:30 у Луцьку розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку.

Згодом на місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Також на ринок приїхав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, який своєю чергою пообіцяв взятися за цю ситуацію.

Головне фото: джерело ІА "Волинські новини".