Новини

Зв’язали і вкрали з сейфу гроші: відомо, на кого напали бандити в місті на Волині

Стали відомі подробиці розбійного нападу у Володимирі. Бандити напали на власницю мережі обмінників валюти. Зловмисники вдерлись до будинку, зв’язали господиню та її знайому й вкрали з сейфу гроші.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, 28 листопада близько 18 години троє зловмисників у масках проникли в будинок 55-річної жительки Володимира-Волинського, спричинивши тілесні ушкодження та погрожуючи предметом, схожим на зброю, зв’язали господиню та її 42-річну знайому й викрали із сейфа гроші.

Життю жінок загрози немає, їх не госпіталізовували.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. У дію введено спеціальну поліцейську операцію.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група, керівництво поліції області, Володимир-Волинського відділу поліції та кінологи. Проведено детальний огляд місця події, опитано потерпілих.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину, їх затримання та притягнення до відповідальності. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.