Новини

Лучани не можуть спати через гучну музику в кафе

У Луцьку мешканці будинку 1Б на вулиці Євгена Коновальця скаржаться на гучну музику у кафе, яке знаходиться у тому ж будинку.

Про це на платформі "Відкрите місто" написав Роман Яринюк.

Луанин каже, що у закладі "Family кафе" порушили режим роботи і відповідно спокій громадян. Так, у вівторок, 25 червня, в кафе гучна музика звучала орієнтовно до 3-4 години ночі. Оскільки заклад знаходиться в житловому будинку, музика в нічний час заважала мешканцям.

"Я мешкаю на 4 поверсі і сон був неможливим. Про мешканців 2 і 3 поверхів немає що говорити, це взагалі жах. Конструкція будинку така, що навіть не гучну музику в закладі добре чути людям, вже не говорячи про гучну. Святкування випускного вечора в закладі, що відбувалося цього вечора і ночі не може бути виправданням зіпсованій ночі лучан. Адже в будинку проживають люди, котрим вранці йти на роботу, літні люди та інші мешканці, для яких важливий спокій в нічний час", ˜– йдеться у повідомленні.

"Адміністрація закладу має враховувати права мешканців будинку, в якому знаходиться заклад, на спокій і відпочинок, а не ставити власне бажання заробити та бажання купки колишніх школярів (умисно не називаю випускниками, адже відсутність поваги до інших людей та їхніх прав свідчить про неготовність до дорослого життя) вище мешканців будинку та їх права на відпочинок", – обурюється Роман Яринюк.

Також лучанин додав, що закладу встановлено режим роботи до 23:00. І просить провести відповідну бесіду з адміністрацією кафе.