Новини

Скандал у Луцькраді, або Чому і скільки часу перевіряли «Луцьктепло»

Директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, за що їй вручили догану та що роблять перевіряючі на території підприємства.

Про це стало відомо в середу, 5 червня, на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Нагадаємо, у директорки підприємства Валентини Малютіної закінчується контракт. Нещодавно в ДКП «Луцьктепло» проводили не одну перевірку. Окрім цього, під час травневої сесії міської ради один з депутатів повідомив, що Валентині Малютіній дали догану.

Тоді секретар Луцькради Григорій Пустовіт пояснив, що на державному комунальному проводилася звичайна перевірка. Мовляв, було зауваження про те, що в ДКП «Луцьктепло» встановлюють тарифи, але не перевіряють підприємство.

Натомість директорка підприємства Валентина Малютіна розповіла, що перевірка тривала два місяці, а цими днями перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад підписав розпорядження про ще одну перевірку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Працівники «Луцьктепла» прийшли в міськраду захищати директорку

«Це повністю зрежисована ситуація. У нас два місяці тривала безперервна перевірка. Скачуються цілі бази. Ви стільки всього наробили за ті місяці своїх перевірок. Цим безперервним скачуванням особистої інформації, бази даних. Перевіряючі й самі казали, що приходять, бо є завдання щось знайти», – виступила Валентина Малютіна.

Вона додала, що ДКП «Луцьктепло» має чимало відзнак від Міністерства регіонального розвитку та ЄБРР, а в міській раді говорять тільки про його недоліки та недопрацювання.

«Але чомусь Григорій Пустовіт заховав ці всі нагороди. Я хочу сказати, що ми готові до будь-яких перевірок. До слова, після того, як мені дали чергову відзнаку, то Григорій Олександрович відразу вручив догану за ведення діловодства. І, врешті, хочу вам сказати, що відповідальність за опалювальний сезон несе особисто Григорій Пустовіт. Про це треба знати!» – сказала Малютіна.

Наприкінці виступу посадовиця віддала подяку Луцького міського голови, підписану секретарем міськради Пустовітом, йому в руки.