Новини

Винуватець потрійної аварії у Луцьку отримав умовне

Призначили покарання водію, який спричинив потрійну аварію на вулиці Гордіюк у Луцьку.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, повідомляє ІА Волинські новини.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 15 квітня цього року обвинувачений, керуючи автомобілем марки «Mercedes-Benz», рухався вулицею Гордіюк в напрямку вулиці Конякіна зі швидкістю приблизно до 50 км/год.

Так, під`їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу, що розташовується навпроти входу в «Північний ринок», водій неправильно оцінив дорожню обстановку та, перетнувши подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем марки «Daewoo Lanos TF69Y», який зупинився перед «зеброю», щоб надати перевагу в русі пішоходам, які в той час здійснювали перетин проїзної частини.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди вищезазначені автомобілі отримали механічні пошкодження, а пасажир «Daewoo Lanos TF69Y» отримав тілесні ушкодження.

Зокрема, між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Відтак, суд затвердив угоду, призначивши винуватцю ДТП покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на 2 роки.