Новини

Волинянка позбулася недуг завдяки методиці монаха

Лариса Видрич із села Велимче Ратнівського району вилікувалася від недуг завдяки методиці монаха.

Про це йдеться на сторінках газети "Вісник".

Жінка почала втрачати зір через відшарування сітківки ока, дошкуляли й інші хвороби. Однак традиційні методи лікування бажаного результату не давали.

Якось жінка натрапила на скромну книжечку "Здоров'я по Чичагову", автором якої є монах, що має медичну освіту і був практикуючим лікарем. Тож уже майже 2 роки оздоровлюється саме таким чином.

"Система оздоровлення священномученика Серафима (Чичагова) полягає у створенні для організму умов, з яких він сам собі мобілізовує резерви для боротьби з недугами і спрямована не на усунення симптомів хвороби, а на усунення першопричини її виникнення. Вона проста і доступна для будь-якої людини", – каже Лариса Андріївна.

Жінка прокидається о 5 годині ранку. Тоді ж запускається робота шлунка. Пані Лариса снідає на вибір рибою, нежирним м'ясом, яйцями, іншим продуктами, тобто тим, чого просить організм, але без хліба, бо саме дріжджовий хліб вважає шкідливим для здоров'я. Через кожні дві години робить маленький перекус, і так п'ять разів на день. На обід готує рідкі страви, вечеряє кашею, макаронами, рибою, але не м'ясом. Після шостої вечора не споживає нічого. Пити чай радить суворо між прийомами їжі.

А ще підкреслює важливість для організму хлору, який розріджує кров, розчиняє тромби, бляшки в судинах, відмерлі клітини, мікробну флору, пісок тощо.

Лікарі радять випивати вдень до двох літрів води. За методикою Чачагова, Лариса вживає лише півлітра. Їсть часто, але маленькими порціями.

"За рік організм очистився на клітинному рівні, розсіявся туман в очах, поліпшився зір, перестало випадати волосся, зникають нарости на тілі, папіломи, не підпухає нога, як було раніше", – каже Лариса Видрич.

Лікарі були дуже здивовані, що у неї пропав вузловий дифузний зоб. А ще рідко хворіє застудою. Якщо вона атакує, близько доби голодує, а потім упродовж двох днів лікується за допомогою настоянки прополісу, як радить монах.