Новини

Кров з вух: розповіли, як помирав хлопець з Горохівщини

У 24-річного Миколи Кривчука, обставини загибелі якого розслідує поліція, при госпіталізації лікарі помітили кровотечу з вух.

Про подробиці госпіталізації потерпілого у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів лікар швидкої та невідкладної медичної допомоги «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Аркадій Шостак.

За словами медика, «швидку» викликали родичі хлопця близько 8:10 ранку 29 квітня. Втім, стан потерпілого був вкрай тяжкий, тому рідні повезли його до Горохівської лікарні на власному авто. Одночасно з тим карета «швидкої» їхала на зустріч. Зустрілися авто та «швидка» на повороті до села Мирне.

За словами фельдшера, на той час Микола перебував у стані клінічної смерті. Тому реанімаційні заходи почали проводити на місці. Втім, запустити серце хлопця так і не вдалося.

На допомогу також приїхала друга карета «швидкої» з лікарем, яка поверталася з іншого виклику із села Мирне. Проте, врятувати потерпілого лікарі не встигли.

«Фельдшер помітив, що з вух хлопця текла кров. Це може бути ознакою перелому кісток черепа», - прокоментував Аркадій Шостак.

Втім, нині неможливо зробити висновок, яким чином була завдана смертельна травма. За словами лікаря, такі ушкодження могли настати від падіння, або ж від удару тупим предметом по голові.

Нагадаємо, з лікарського свідоцтва про смерть вбачається, що у померлого дійсно діагностували перелом кісток основи черепа та закриту тупу черепно-мозкову травму. Обставини загибелі Миколи Кривчука розслідує поліція, кримінальне провадження на разі внесено до Єдиного державного реєстру за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Передрук заборонено