Новини

Телеведучий назвав кандидатів у президенти, за яких варто голосувати

Телеведучого та співзасновника Громадянського Руху «Свідомі» Тараса Шкітера обурило ставлення окремих кандидатів в Президенти України до людей, а конкретно до жителів Волині.

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Кандидат, який реально націлений стати гарантом та хоче представляти інтереси всієї країни зобов’язаний напередодні виборів відвідати кожен регіон нашої держави, аби дати можливість українцям побачити та почути себе не з екрану телевізора. Як телепродюсер та журналіст, з власного досвіду знаю, що політики, за якими ми спостерігаємо на телебаченні, досить часто виявляються абсолютно іншими людьми в реальному житті, зовсім не відповідаючи образу, який вони собі створили", - пише Тарас Шкітер.

За переконанням телеведучого, кожен, хто вирішив балотуватись на найвищу посаду в країні, повинен з повагою ставитись до людей. Прояв цієї поваги вбачає саме у публічних виступах перед громадянами в кожному куточку України.

"Чому це важливо? Насамперед тому, що українці заслуговують особисто поставити питання чи висловити публічний протест будь-кому із кандидатів, а не слухати популістичні лозунги та красномовні промови з екранів телевізорів. Особа, яка налаштована очолити державу не може ігнорувати цілий регіон, виступаючи лише на радіо та телеефірах. Це неповага до виборців", - додає він.

Як приклад, автор наводить кандидатів в президенти США, які обов’язково відвідують кожен штат, оскільки вважають це своїм обов’язком.

"Як співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» в рамках кампанії «Голосуй свідомо», я закликаю волинян обирати серед кандидатів, які проявили до нас з Вами повагу, знайшли час, бажання та сміливість вислухати наші проблеми і бажання! Йдеться про Анатолія Гриценка, Олександра Шевченка, Руслана Кошулинського, Олега Ляшка, Валентина Наливайченка та про діючого президента Петра Порошенка", – зауважує Тарас Шкітер.