Новини

Ваша послуга – дикий совок: лучанин обурився роботою таксі

Лучанин Дмитро Василенко поскаржився на роботу однієї з місцевих служб таксі. З його слів, через незадовільну роботу перевізника він ледь не спізнився на автобус.

Деталі чоловік розповів у своєму Фейсбуці.

Дмитро Василенко повідомив, що викликав таксі, щоб встигнути на автобус. Однак через кілька хвилин він отримав СМС-повідомлення на телефон від диспетчера, що вільних машин наразі немає.

Чоловікові довелося добиратися власним автомобілем. Уже будучи на місці, він поспілкувався з таксистами служби, послугами якої хотів скористатися, і почув приголомшливу відповідь. Водії запевняли, що викликів не було.

«Не шановні перевізники - таксі Луцька! Послуга ваша - це якийсь дикий совок . «Морячок таксі». З вашої вини я сьогодні ледве не запізнився на автобус. Заказав машину, через п'ять хвилин смс – «в вашому районі машин нема»… Люди добрі, та у нас місто як район!», - написав чоловік.

«А обурило більше те, що на автовокзалі водії таксі запевнили що заказів не було... і що вони б з задоволенням за мої гроші виконали мій заказ.....Послуга таксі – незадовільна», - додав він.