Новини

Лучанка звинуватила поліцейського у побитті

Другого червня до поліції надійшло повідомлення від 30-річної лучанки про нанесення їй тілесних ушкоджень малознайомим чоловіком.

На місце події прибула група реагування, яка взяла свідчення у жінки та свідків події. Під час оформлення матеріалів заявниця почала скаржитися на непрофесіоналізм поліції та провокувати правоохоронців на конфлікт, повідомляє прес-служба поліції.

Жінці запропонували поїхати до медзакладу та відділку поліції для з'ясування усіх обставин, зокрема щодо вчинення відносно неї протиправних дій.

Лікар, який оглядав жінку констатував, що видимих тілесних ушкоджень у неї не виявлено. Також її освідчили на наявність алкоголю у крові. Результат показав 1,6 проміле.

У відділку поліції до заявниці прибула "група підтримки", яка звинуватила поліцейських у нанесенні тілесних ушкоджень та перебуванні на службі у стані наркотичного сп'яніння.

Тієї ж ночі поліцейського, на якого вказали активісти відправили на освідчення до Рівненського центру психічного здоров’я населення. За його результатами алкоголю чи наркотичних речовин не виявлено.

За повідомленням заявниці у поліції проводять службове розслідування.